Η Medical Dent εθελοντικός συνεργάτης στο Χαμόγελο του Παιδιού
27th Jun

2013

Η Medical Dent εθελοντικός συνεργάτης στο Χαμόγελο του Παιδιού

children smile

Αγαπητέ κύριε Κιμιωνή,

τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες για την πολύ σημαντική συμβολή σας στις προσπάθειες μας και συγκεκριμένα για τη διαθεσιμότητα σας να αναλάβετε τη δωρεάν οδοντιατρική θεραπεία της μικρής μας φίλης Άννας, που η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κόστος θεραπείας.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Share This :

Σχόλια

Powered by Facebook Comments

Cresta Social Messenger