Ανανεώστε το χαμόγελό σας και στηρίξτε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”
12th Nov

2014

Ανανεώστε το χαμόγελό σας και στηρίξτε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ!

Εαν πάντα θέλατε να λευκάνετε το χαμόγελό σας, μπορείτε να το κάνετε τώρα και ταυτόχρονα να στηρίξετε τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η Medical Dent δωρίζει το κέρδος από κάθε λεύκανση στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Εσείς θα λάβετε προσωπική ευχαριστήρια επιστολή από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” με το ποσό της δωρεάς σας.

Η λεύκανση στο σπίτι γίνεται με την βοήθεια λευκαντικού υλικού και ατομικού νάρθηκα που κατασκευάζεται να ταιριάζει ακριβώς στα δόντια σας. Σας δείχνουμε πώς να τοποθετείτε το λευκαντικό υλικό στον νάρθηκα και να τον εφαρμόζετε στα δόντια. Η διαδικασία χρειάζεται συνήθως δύο με τρεις εβδομάδες, φορώντας τον νάρθηκα μία ώρα την ημέρα.

Η λεύκανση είναι η λιγότερο επεμβατική μέθοδος διόρθωσης του χρώματος των δοντιών και είναι απόλυτα ασφαλής. Η αλλαγή του χρώματος των δοντιών που συμβαίνει με το πέρασμα του χρόνου είναι φυσιολογική. Επιταχύνεται όμως και από την λήψη διαφόρων χρωστικών ουσιών όπως καφές, αναψυκτικά, κόκκινο κρασί, κάπνισμα.

Αν κάνετε συχνή χρήση ποτών και τροφών με χρωστικές και αν είστε καπνιστής το αποτέλεσμα θα έχει μικρότερη διάρκεια. Γενικά, κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο χρειάζεται να γίνει μία ανανέωση μικρής διάρκειας για να επανέλθει το χρώμα.

Share This :

Σχόλια

Powered by Facebook Comments

Cresta Social Messenger